Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На скільки поповнили казну краю митні платежі?

6 серпня 2014 р., 13:00

Яким є результат сплати цьогоріч?

Протягом січня-липня 2014 року до Зведеного бюджету області платниками краю сплачено 2 млрд. 155 млн. 590 тис. грн. податкових та митних платежів.– Якщо цей показник надходжень, які вдалось акумулювати до Зведеного бюджету області порівнювати із відповідним періодом минулого року, то ми констатуємо збільшення сплати податків і зборів, які контролює ГУ Міндоходів у області. Такою самою є ситуація і по митних платежах, які в компетенції Чопської митниці Міндоходів. 

Збільшення зафіксовано на рівні 6,3 %, а це 128 млн. 355 тис. грн., – зазначає Олексій Петріченко, в.о начальника ГУ Міндоходів краю.У розрізі податків найбільшу питому вагу надходжень до Зведеного бюджету області займають податок з доходів фізичних осіб, податок на прибуток, податок на додану вартість.До державного бюджету за 7 місяців поточного року надійшло майже 1 млрд. 419 млн. грн., що на 8,3 % більше, ніж за відповідний період 2013 року.Що стосується місцевих бюджетів області, то до них сплачено податків і зборів в сумі 736 млн. 201 тис. грн.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp