Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ціна на газ залишиться незмінною до 18 жовтня

1 жовтня 2018 р., 14:15

Повідомляє Кабінет міністрів

У зв’язку з численними запитами щодо ціни на газ для побутових споживачів, повідомляємо наступне: відповідно до рішення уряду від 29 вересня поточного року, зокрема Постанови № 781 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 р. № 187» до 18 жовтня 2018 року збережено діючу ціну на природний газ для потреб населення.

Таким чином, ціна газу для постачання населенню до 18 жовтня залишиться на колишньому рівні - 6 957,90 грн за тис. куб. м.

«В черговий раз нагадуємо: встановлення роздрібної ціни на природний газ для потреб населення – виключно компетенція Кабінету Міністрів. Наразі дію постанови вчергове продовжено, - цього разу – до 18 жовтня поточного року. Якщо ціна на газ для побутових споживачів буде змінена – ми неодмінно поінформуємо про це», - коментує директор ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

Ознайомитися із діючими цінами на природний газ для усіх категорій споживачів завжди можна на офіційній сторінці газопостачальної компанії у розділі «Вартість природного газу».

ТОВ «Закарпатгаз Збут»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp