Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переселенка з Горлівки приїхала сховатись на Закарпаття, однак і туй їй війна спокою не дала

7 серпня 2014 р., 13:04

В рідній Горлівці жінка отримала поранення. Приїхавши на тихе Закарпаття у неї почала гноїтися рана, яка начебто загоїлась.

Жінка була поранена осколком від снаряда ще в Горлівці, а на Закарпатті рана почала гноїтися, тож довелось класти її до лікарні.

Обідньої пори в чергову частину Виноградівського РВ УМВС по телефону «102» надійшло повідомлення від лікаря приймального відділення Виноградівської ЦРЛ про те, що до них за медичною допомогою з діагнозом: вогнепальні рани ноги з нагноєнням звернулася 51-річна мешканка м.Горлівка Донецької області.

В лікарню прибула слідчо-оперативна група. Було встановлено, що потерпіла біженка вищевказані тілесні ушкодження отримала наприкінці липня на ринку в рідній Горлівці, де біля неї розірвався снаряд. Того ж дня вона звернулася за медичною допомогою в тамтешню лікарню. Далі біженка приїхала на Закарпаття в гості до своєї родички в село М.Копаня Виноградівського району, однак рана стала гноїтися, тож потерпіла звернулася за медичною допомогою до Виноградівської ЦРЛ.

Наразі донецька біженка перебуває на лікуванні у травматологічному відділенні районної лікарні.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp