Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорщина пропонує Києву договір про нацменшини

24 жовтня 2018 р., 19:47

Глава МЗС Угорщини заявив, що шлях до відновлення довіри між двома країнами повинен йти поступово.Угорщина запропонувала Україні укласти угоду про захист національних меншин.

Про це заявив угорський міністр закордонних справ і торгівлі Петер Сіярто, інформує прес-служба уряду Угорщини в середу, 24 жовтня.Згідно з пропозицією, дві країни повинні утримуватися від політики, яка могла б привести до асиміляції національних меншин і зміни національного складу в певному регіоні."Українська сторона обіцяла розглянути пропозицію", - зазначив Сіярто. Він очікує, що угорська і українська сторони обговорять деталі пропозиції на зустрічі в Мілані 7 грудня.Він зазначив, нібито вважає позитивним те, що петицію із закликом до депортації представників угорської національної меншини з Закарпаття вилучили з сайту українського парламенту.Він також привітав і розпочате розслідування з приводу "брехливих рекламних щитів, спрямованих проти лідерів угорської національної меншини".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp