Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві затримали двох іноземців, яких розшукував Інтерпол

29 жовтня 2018 р., 08:44

Зловмисників затримали в київському аеропорту Бориспіль і передали співробітникам Нацполіції.

Прикордонники затримали в аеропорту Бориспіль у Києві громадян Великобританії та Туркменістану, яких розшукував Інтерпол. Про це повідомляється на сайті МВС у неділю, 28 жовтня.

Зазначається, що в столичному аеропорту під час оформлення пасажирів, що прибули з Амстердама, відносно громадянина Великобританії спрацювала база даних Інтерполу.
"Прикордонники встановили, що іноземця розшукували на території Об'єднаних Арабських Еміратів за вчинення шахрайства у фінансовій сфері. За даним фактом правоохоронці негайно проінформували Укрбюро Інтерполу в місті Києві", - йдеться в повідомленні.

Також під час оформлення пасажирів, що прибули в пункт пропуску Бориспіль, прикордонники затримали громадянина Туркменістану. Він прибув одним з рейсів на приліт в Україну. Як з'ясувалося, правопорушника розшукували правоохоронці США за здійснення крадіжки.

За даним фактом також проінформований представник Інтерполу. Затриманого передали співробітникам Нацполіції.

Крім того, ще одного правопорушника виявили співробітники Держприкордонслужби. Цього разу вони виявили українку, яка направлялася через пункт пропуску Ужгород, сподіваючись уникнути покарання за здійснення крадіжки.

А в пункті пропуску Шегені під час перевірки документів подорожувальників інспектор прикордонвідомства виявив в одного з пасажирів підроблену польську ID-картку. У ході подальших заходів було встановлено, що іноземець є громадянином Туреччини.

"Усі правопорушники притягнуті до відповідальності", - запевнили у МВС.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp