Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті водії "під мухою" вирушили в дорогу

29 жовтня 2018 р., 12:50

Працівники поліції Виноградівщини, Рахівщини та Тячівщини склали адміністративні протоколи за керування авто у нетверезому стані на трьох водіїв.

У двох із них вилучили водійські посвідчення

Вчора, 26 жовтня, у місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водія автомобіля «Volkswagen». Місцевий мешканець рухався на автомобілі з несправними задніми світловими габаритами. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердило медосвідчення з результатом 1 проміле. На водія склали адмінпротокол та вилучили водійське посвідчення.

Того ж дня у селі Терново Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП на водія автомобіля «Geely». Причиною зупинки були непрацюючі світлові габарити авто.

Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Проте від медосвідчення відмовився. Чоловіка відсторонили від керування та вилучили посвідчення водія.

Крім цього, ще один адміністративний протокол поліцейські склали в селі Богдан Рахівського району. Водій «Audi A4», на якому не освітлювався номерний знак, перебував за кермом у нетверезому стані. Чоловіка освідчили в лікарні. Результат перевірки на стан алкогольного сп’яніння показав 2,9 проміле. Водійське посвідчення у водія вилучили.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp