Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З донецького ЦУМу винесли коштовності на $1,8 млн

1 листопада 2018 р., 19:55

У Донецьку обікрали ЦУМ.

Із двох магазинів у будівлі ЦУМу невідомі викрали близько 10 кг золота і дорогоцінні камені.

З Центрального універмагу Донецька невідомі викрали золото і діаманти на суму близько 120 мільйонів рублів (понад 1,8 млн доларів США). Про це в четвер, 1 листопада, повідомило "міністерство внутрішніх справ" псевдореспубліки.

"У Центральному універсальному магазині невідома особа скоїла крадіжку золотих виробів у двох відділах на суму близько 120 мільйонів рублів", - сказано в повідомленні.

За інформацією "міністерства", зараз складаються каталоги викраденого майна.

Крадіжка була виявлена ​​напередодні, 31 жовтня. Злодії залізли в два магазини з ювелірними прикрасами, викравши, орієнтовно, до 10 кг золота і дорогоцінні камені.

За даними місцевої "поліції", дроти від відеокамер спостереження і сигналізації були перерізані. Імовірно, грабіжники сховалися в будівлі перед закриттям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі був затриманий чоловік, який намагався провезти на непідконтрольні Україні території 3,6 кг срібла і 20 мобільних телефонів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp