Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Меркель назвала найнеобхідніші для України реформи

1 листопада 2018 р., 20:30

Меркель назвала свою "трійку" реформ, необхідних для України.

Окремо канцлер наголосила на важливості реформи цін на енергоносії в рамках співпраці з МВФ.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель у четвер, 1 листопада, під час спілкування зі студентами в Києві, назвала три найнеобхідніші для України реформи, повідомляє Європейська правда.

По-перше, на думку Меркель, важливо запровадити ефективний механізм боротьби з корупцією. "Це одна із найскладніших проблем, яка не вирішується за один день", - зазначила Меркель.

По-друге, канцлер ФРН вважає важливим налагодити ефективну систему децентралізації.

"Не все в Україні може вирішуватися з Києва. Україна - велика країна. Потрібно дати відповідальність мерам, наприклад, збирати податки. Щоб на місцях не говорили, що якщо в Києві погано працюють, то у нас немає відповідальності", - пояснила вона.

Також важливим вона вважає створення державної основи для приватизації. "Звичайно, приватизація - не панацея... Але все ж, потрібно більше приватизувати", - зазначила вона.

Окремо Меркель підкреслила важливість реформи цін на енергоносії в рамках співпраці України з МВФ.

"Україна за останні роки досягла багато чого. Раніше вона була залежна від Росії, а тепер розгорнулася в іншу сторону і переорієнтувалася на інших партнерів. Це досягнення, яке не можна недооцінювати", - резюмувала канцлер Німеччини.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp