Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Житомирі затримали десантників на продажу вибухівки

15 листопада 2018 р., 19:15

Силовики вилучили пластичну вибухівку загальною масою 2,6 кг.

Силовики вилучили пластичну вибухівку загальною масою 2,6 кг і дві тротилових шашки. Зловмисники планували отримати за них 33 тисячі гривень.

Співробітники військової прокуратури Центрального регіону затримали контрактників десантно-штурмових військ (ДШВ) при спробі продати 4 кілограми вибухівки.

Про це повідомляє прес-служба відомства у четвер, 15 листопада.

Зазначається, що під час збуту вибухових речовин викрили двох військовослужбовців за контрактом з військової частини ДШВ. Солдата і старшого солдата затримали в рамках кримінального провадження за фактом носіння, зберігання і збуту вибухової речовини.

Під час проведення негласних слідчих дій правоохоронці зафіксували, що ці військовослужбовці в серпні продали запальну трубку ЗТП-300 і пластичну вибухівку загальною масою майже 1,5 кілограма за 11 тисяч гривень.

Сьогодні зловмисників затримали після повторного продажу вибухової речовини - пластичної вибухівки загальною масою 2,6 кг і двох тротилових шашок вагою по 200 грам за 33 тисячі гривень.

Зараз обом затриманим готується повідомлення про підозру, також готується подання в суд клопотання про обрання запобіжного заходу і арешт майна. Тривають обшуки за місцем проживання реалізаторів вибухівки.

Раніше в Києві затримали нацгвардійця, який продавав зброю і боєприпаси із зони ООС. У нього вилучили три гранатомети РПГ-18 і РПГ-22, десять гранат Ф-1 і РГД-5, пістолет марки Сафарі, більше півтори тисячі патронів калібру 7,62 мм, магазини для автоматів і кулеметів.

А в Херсонській області військовий продавав боєприпаси і вибухівку. Його затримали при спробі реалізувати пластид, тротил, гранату і два саморобних вибухових пристрої.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp