Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перечинщина розбагатіла

10 серпня 2014 р., 13:22

На понад 17 мільйонів.

Протягом семи місяців поточного року місцеві бюджети Перечинщини отримали понад 17,2 млн. грн. У порівнянні із показниками 2013 року це більше на 680 тис. гривень. В розрізі податків надійшло: 12,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 1,7 млн. грн. плати за землю, 1,6 млн. грн. єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва, більше 1 млн. грн. збору за спеціальне використання лісових ресурсів. Як наголосили фахівці інспекції, сьогодні один із основних напрямків роботи − детінізація зайнятості населення, ліквідація джерел походження тіньових грошей для виплати заробітної плати та інших доходів фізичних осіб. 

Для забезпечення наповнення казни фахівці шукають додаткові резерви: зокрема, працюють над підвищенням рівня податкової культури населення, забезпечують якісне обслуговування платників, борються із тіньовою зайнятістю. 

З цією метою на систематичній основі проходять різнопланові спільні заходи з органами місцевого самоврядування та платниками податків. 

Фахівці Перечинського відділення переконані, що досягнення таких показників відбулося завдяки тісній співпраці з платниками району та органами місцевого самоврядування. 

За матеріалами Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp