Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Супрун заявила про виклик на допит у Генпрокуратуру

27 листопада 2018 р., 18:43

Уляну Супрун допитають у ГПУ.

Уляну Супрун викликали на допит у Генпрокуратуру через заяви екс-ректора Одеського медуніверситету Валерія Запорожана.

Виконуючу обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун викликали на допит у Генеральну прокуратуру України. Про це у вівторок, 27 листопада, повідомила керівник МОЗ у Facebook.

За її словами, допит відбудеться через заяви колишнього ректора Одеського медуніверситету Валерія Запорожана.

"Генеральна прокуратура України вчора допитала Олександра Лінчевського, а в найближчі дні допитає мене і державного секретаря Міністерства охорони здоров'я Артема Янчука", - написала Супрун у соцмережі.

При цьому вона пояснила, що МОЗ розірвав контракт із Запорожаном за зловживання на посаді і не одноразово направляв заяви в поліцію з розгляду "систематичного пограбування Запорожаном університету".

"Зокрема, 220 млн грн із закупівель університету він витратив на обладнання, яке використовувалося не для навчання студентів, а надання платних медичних послуг", - заявила в. о. міністра.

Нагадаємо, 17 липня Міністерство охорони здоров'я України звільнило з посади ректора Одеського національного медичного університету Валерія Запорожана.

Перед цим повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я відсторонило від виконання службових обов'язків ректора Одеського національного медичного університету Валерія Запорожана.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp