Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маріанна Сухолова відзначила свій ювілей доброю справою (ФОТО)

4 грудня 2018 р., 15:40

Співачка дала благодійний концерт для онкохворих діточок

Нещодавно в облмуздрамтеатрі відбувся творчий вечір ужгородської співачки, викладача коледжу культури та мистецтв Маріанни Сухолової. Протягом кількох годин артистка тішила глядачів сольною програмою «Маріанна Сухолова з любов’ю». На сцені зі співачкою виступали і танцювальні колективи міста, зокрема й «Танцювальна Корпорація друзів». Протягом концерту пані Маріанна виконала відомі пісні та авторські композиції, котрі вражали справжньою різноманітністю емоцій.

{g}

Привітати співачку з 35-річчям прийшли заступник голови облради Петро Грицик, голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, заступник міського голови Ужгорода Ігор Фартушок, Великий Пріор України Мальтійського ордена Валерій Виноградний До слова, гість з Києва вручив співачці нагороду за сценічні заслуги.

Також серед присутніх були: перша вчителька з вокалу Маріанни Сухолової , начальник відділу культури Ужгородської РДА Марія Котляр та представники духовенства краю Владика Ніл і Отець Миколай.

Окрім того, модератор вечора,Заслужений артист України Михайло Фіщенко, зачитав для Маріанни Анатоліївни віршоване вітання від гумористів з Івано-Франківської студії «Куб», котрі не змогли приїхати на свято. Всі гості щиро вітали Маріанну Сухолову з ювілейним вечором, бажали всіляких життєвих приємностей та творчих злетів.

Під час концерту співачка запросила на сцену і закарпатських малюків, заради яких, власне, і організувала цей благодійний концерт. Серед дітей була і відома у краї дівчинка Наталочка Кереканич, котра поборола онкологічне захворювання завдяки допомозі пані Маріанни та інших небайдужих людей. Разом з маленьким гостями співачка виконала символічну композицію Ірини Федишин «Малесенькі долоньки». Серед учасників заходу був і знаний в Ужгороді інструментальний ансамбль «Рапсодія».

Також Маріанна Сухолова заспівала дуетом з рідним братом Едуардом та своїм другом, директором департаменту агропромислового розвитку ЗОДА Юрієм Лесьом. А ще, звісно ж, без подяки, не залишилися батьки співачки Маріанна та Анатолій Сухолови, котрі завжди віддано люблять та підтримують свою талановиту доньку. Наприкінці концерту Маріанна Сухолова також подякувала за постійну підтримку своїй доньці, брату та поцілувала маленьку племінницю. Ось так, тепло, затишно та з користю минув яскравий благодійний вечір знаної ужгородки.

Вікторія Лисюк «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp