Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Батьківські збори у Тячеві провела робітник поліції

5 грудня 2018 р., 18:25

На зборах з батьками говорили про инасильство в сім'ї.

 

Під час загальношкільних батьківських зборів в Тересвянській ЗОШ Старший інспектор ювенальної превенції Тячівського ВП разом з працівниками служби в справах дітей Тячівської РДА, поговорили з батьками про насильство в сім’ї та в суспільстві відносно дітей.

Днями в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з батьками Тересвянської загальноосвітньої школи Тячівського району старший інспектор ювенальної превенції Тячівського відділу поліції Антоніна Маркітан, а також працівники служби в справах дітей Тячівської райдержадміністрації розповіли батькам, як берегти своїх дітей від насильства, а також яка відповідальність дорослих за скоєння такого правопорушення відносно своїх дітей та членів сім?’ї.

Під час зустрічі батьки були ознайомлені із законодавством України та Міжнародними нормативно-правовими документами, які захищають права дітей. Їм також було доведено, за які правопорушення та з якого віку, діти можуть нести адміністративну та кримінальну відповідальність.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp