Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як порушника "здав" пес (ФОТО)

6 грудня 2018 р., 15:15

Бутилки з наркотичною речовиною виявили сьогодні в обід прикордонники у пункті пропуску «Ужгород».

 

Під час огляду салону легкового автомобіля «Renault» під керуванням нашого співвітчизника спрацював службовий собака. Отож, правоохоронці вирішили перевірити легковик ретельніше спільно з митниками. Як згодом з’ясувалось, не даремно. Чутливий ніс службового собаки відшукав у транспортному засобі сховок, у якому 45-річний житель Кривого Рогу намагався перевезти до Словаччини три пластикові бутилки з речовиною рослинного походження. Їх було приховано у конструктивних порожнинах під кермом автівки. За результатом експрес-аналізу встановлено, що всередині бутилок з-під напою «Ліптон» знаходилось зілля марихуани.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. В діях нашого співвітчизника вбачають ознаки правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».







Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp