Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець став рекордсменом (ФОТО)

22 грудня 2018 р., 19:00

Зі швидкісного спуску

Закарпатський гірськолижник Іван Ковбаснюк, який вже виборов ліцензію на майбутню Зимову Олімпіаду, яка пройде наступного року в південнокорейському Пхьончхані продовжує активну підготовку до цих Ігор. 

Нині наш земляк у складі гірськолижної збірної України - Дмитром Мицаком, Ольгою Книш, Тетяною Тікун перебуває на іншій стороні земної кулі – в Чилі, де змагається на престижному гірськолижному турнірі – кубку Південної Америки.Іван Ковбаснюк у гірськолижних змаганнях зі швидкісного спуску встановив історичне досягнення для України, набравши 47FIS-балів. Це найбільша кількість набраних балів в цій дисципліні за історію гірськолижного спорту нашої держави.Це в коментарі підтвердив і перший тренер Івана Ковбаснюка Ігор Петрович Скрябін: «Станом на сьогодні Іван входить до 500 найкращих гірськолижників світу, що дозволяє йому виступати на Олімпіаді -2018 у двох дисциплінах – швидкісному спуску та комбінації. 

{g}

На жаль, не вдалося поки здобути ще одну ліцензію в змаганнях в супер-гіганті, надіялися що в Чилі зможемо її отримати, але поки не вийшло. Зате в супер-гіганті має ліцензію на Олімпіаду його партнер по команді ­– Дмитро Мицак, сподіваємося, що ще зможемо заробити залікові бали й Іван здобуде право виступати і в цій дисципліні».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp