Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець "під мухою" не розминувся з АЗС (ФОТО)

26 грудня 2018 р., 09:15

Горілка, мабуть, була важливішою за життя...

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в містах Перечин і Берегово. Ще одного п’яного водія виявили працівники патрульної поліції області.

У Берегові вчора сталася ДТП на одній з АЗС: автомобіль «Аudі» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував місцевий житель, в’їхав у бензоколонку. На щастя, обійшлося без жертв і серйозних наслідків.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Чоловіка доставили на медосвідування в лікарню, де виявили в нього 2,0 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції Берегова.

У Перечині близько другої години ночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Volkswagen Тrаnsрortеr», водій якого безпричинно сигналив. Машину вирішили зупинити для перевірки, проте водій втік з місця пригоди. Його наздогнали. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, водійського посвідчення не надав. Правоохоронці склали на чоловіка адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одного п’яного водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp