Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулася презентація унікальних листівок

31 грудня 2018 р., 14:40

На листівках діти малювали свої малюнки.

В Ужгородському прес-клубі відбулося нагородження переможців передсвяткової акції «Різдвяна листівка з Ужгорода». 12 конкурсантів отримали від організаторів солодкі подарунки від ТМ «Закарпатський пряник» та поштові листівки з власними малюнками.

«Акція тривала з 3 по 20 грудня, ми отримали на конкурс 77 робіт від 46 учасників. Переможців обирали через голосування у соцмережах. Роботи, які набрали найбільшу кількість голосів стали справжніми вітальними поштовими листівками», – розповідає організаторка акції, голова Ужгородського прес-клубу Ірина Бреза.

Організатори конкурсу «Різдвяна листівка з Ужгорода» – Ужгородський прес-клуб, інтернет видання Zaholovok.com.ua та друкарня Print Line Studio – закликають усіх перед новорічно-рідзвяними святами відправити своїм рідним і близьким справжню поштову листівку, а не лист електронною поштою і не повідомлення у месенджер. Перші листівки з набору «Різдвяна листівка з Ужгорода» уже були сьогодні відправлені поштою, одна з них - до учасниці конкурсу в Іршаву.

Невдовзі набори листівок з дитячими малюнками можна буде придбати.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp