Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники підбили підсумки року, що минає

31 грудня 2018 р., 16:20

А також долучилися до спільної молитви.

В останній робочий день 2018 року прикордонники Чопського загону зібралися разом, аби підвести підсумки служби за грудень та визначити напрямки роботи на наступний місяць. Окрім службової наради та визначення додаткових завдань на святкові дні, військові долучилися до спільної молитви. Військовий капелан загону протоієрей Сергій Ємець звершив подячний молебень за рік, що минає, та попросив Божого благословення на прийдешній рік. Отець Сергій побажав усім присутнім гарного початку нового року та висловив сподівання, що 2019-й принесе нашій державі мир, спокій та добробут.

На завершення, керівник загону підполковник Юрій Михайлюк привітав товаришів по службі з прийдешніми святами, розповів про досягнення персоналу та відзначив нагородами найсумлінніших військовослужбовців. Згадали також і про втрати, яких зазнав військовий колектив: загибель колишнього колеги – підполковника Вадима Березенського, що загинув від травм, отриманих під час виконання завдань з охорони державного кордону на ділянці Мукачівського прикордонного загону.

Втім, сподіваємося, що наступний рік буде щедрим для усіх на гарні події, нові звершення, успіхи і досягнення, та не принесе нікому лиха або втрат.

З прийдешніми святами!



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp