Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські прикордонники підбили підсумки роботи у першому півріччі 2019 року

22 липня 2019 р., 17:35

За порушення законодавства з прикордонних питань, до адміністративної відповідальності притягнуто більш ніж 1600 осіб та накладено штрафів майже на 3 мільйони гривень

Від початку року кількість осіб, які перетнули кордон в пунктах пропуску на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону склала більше 3-х мільйонів. Пропущено через кордон майже 733 тисячі транспортних засобів.

За порушення законодавства з прикордонних питань, до адміністративної відповідальності притягнуто більш ніж 1600 осіб та накладено штрафів майже на 3 мільйони гривень.

Протягом першого півріччя 2019 року прикордонниками Мукачівського загону неодноразово фіксувались спроби незаконного перетину держрубежу поза пунктами пропуску з метою переміщення тютюнових виробів. Загалом у 36 випадках виявлено майже 182 тисячі пачок сигарет. У пунктах пропуску припинено 34 спроби незаконного переміщення тютюнових виробів, у результаті чого прикордонники виявили та вилучили понад 232 тисячі пачок сигарет.

Втричі, порівняно з аналогічним періодом минулого року, зросли спроби переміщення через кордон зброї. Так у першому півріччі вилучено 11 одиниць зброї.

Прикордонниками Мукачівського загону у 23 випадках припинено спроби переміщення через кордон наркотичних та психотропних речовин. За 6 місяців 2019 року виявлено та вилучено майже 31 кг таких речовин.

Не полишали спроб незаконно потрапити до країн Європейського союзу й нелегальні мігранти. Військовослужбовцями загону впродовж 6-ти місяців затримано 20 нелегалів.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp