Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 18 тисяч пацієнтів у Мукачеві отримали допомогу

29 січня 2019 р., 13:15

Така статистика

Вже третій рік коштом міського бюджету на 100% забезпечується медикаментозне лікування хворих в стаціонарі Мукачівської центральної районної лікарні.

Минулоріч у Мукачівській центральній районній лікарні медичну в умовах стаціонарних відділеннях 18 354 пацієнтів. З них мешканців міста - 9 226, мешканців Мукачівського району - 9 128 осіб .

Всього минулоріч на придбання медикаментів влада міста виділила 27 млн. гривень. На 1 ліжко-день на медикаменти виділяє 155 гривень, що є найвищим показником в області.

Минулоріч відремонтовано санвузли у терапевтичному та гастроентерологічному відділеннях на суму 380 тис.грн, проведено роботи із заміни вікон у терапевтичному, пульмонологічному, гастроентерологічному, неврологічному відділеннях. Загальна вартість робіт 782 тис. грн.

Також минулоріч медики отримали коштом міського бюджету премії у розмірі посадового окладу з нагоди професійного свята та новорічних свят. Щорічна сума преміальних становить 8 млн. 85 тис.грн.










Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp