Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президент Венесуели: Трамп наказав убити мене

30 січня 2019 р., 20:52

Президент Венесуели Ніколас Мадуро.

Ніколас Мадуро заявив, що президент США Дональд Трамп нібито наказав сусідній Колумбії вбити його.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро звинувачує главу США Дональда Трампа в тому, що він нібито наказав вбити лідера південноамериканської країни. Про це в середу, 30 січня, повідомляє Reuters.

Як зазначається, 56-річний Мадуро заявив російським ЗМІ, що зіткнувся з найбільшим викликом за весь час свого правління, і сказав, що Трамп наказав сусідній Колумбії вбити його.

За даними агентства, у свою чергу основний світовий покровитель Венесуели, Росія, заявила про готовність стати посередником між владою й опозицією країни.

Нагадаємо, що 23 січня у Венесуелі розпочалися великі антиурядові акції. Лідер опозиції Хуан Гуайдо проголосив себе тимчасовим президентом. Його підтримали США і низка інших країн регіону і світу.

У відповідь обраний президент Венесуели Ніколас Мадуро, вибори якого не визнають багато країн світу, розірвав дипвідносини зі США, звинувативши Вашингтон в організації держперевороту. Підтримку йому висловили Росія, Куба, Мексика, Білорусь та Туреччина.

Напередодні повідомлялося, що США передали Гуайдо контроль над активами Венесуели в американських банках. А сьогодні телефоном Трамп привітав Гуайдо з отриманням президентських повноважень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp