Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді діє антиукраїнська пропаганда

14 серпня 2014 р., 12:15

Її розповсюджують за допомогою газет в центрі міста.

 

Просто в центрі Ужгорода, "під носом" в СБУ, на площі Поштовій Голова районної організації ветеранів України Надія Бойчук вчора роздавала комуністичну газетку "Рабочий класс" з відверто антиукраїнським змістом.

Так, вже на першій сторінці газети надрукована колонка під заголовком "Евротеррор против Донбасса. Укрофашисты сбрасывают маски".
Також в газеті розміщені статті з такими заголовками. "Украинский нацизм: от гимна до рейха", "Закарпатье борется за федерализацию".

В матеріалі "Закарпатський гамбіт" стверджується, що на війні вже загинуло 70 закарпатських військовослужбовців і тому чоловіки призовного віку переховуються в Росії, а загальна ситуація в регіоні – найбільш вибухонебезпечна для київської влади.
Розміщена також велика стаття "Галицийский фашизм", спрямована, зрозуміло ж, проти сусідніх із Закарпаттям регіонів.

Крім того, видання "припускає", повторюючи слово в слово російські одіозні ЗМІ, що Малазійський "Боїнг" над Донбасом був збитий українським військових літаком "Міг-21".
До речі, практично всі матеріалі цієї газети є передруками з російських пропагандистських сайтів.
Наскільки стало відомо Про Захід, співробітники СБУ вже зацікавилися цим виданням. Тож, сподіваємося, невдовзі антиукраїнська діяльність буде припинена.

"Про Захід"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp