Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі за три місяці загинули 14 мирних жителів - ООН

4 лютого 2019 р., 08:17

Кількість жертв серед цивільного населення продовжує зменшуватися, зазначили в УВКПЛ ООН.

У період з 16 серпня по 15 листопада 2018 року Управлінням Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй з прав людини (УВКПЛ ООН), місія якого моніторить ситуацію на Донбасі, зафіксовано 50 постраждалих серед цивільного населення - 14 загиблих і 36 поранених. Про це повідомляється в доповіді щодо ситуації з правами людини в Україні, опублікованій в понеділок, 17 грудня.

Зазначається, що кількість жертв серед цивільного населення продовжує зменшуватися.

"Протягом звітного періоду цьому сприяли два послідовних узгодження щодо відновлення режиму припинення вогню, узгоджені тристоронньою контактною групою в Мінську. За період з 16 серпня по 15 листопада УВКПЛ зафіксувало 50 жертв серед цивільного населення (14 загиблих і 36 поранених), що на 52,4 відсотки менше в порівнянні з попереднім звітним періодом", - йдеться в звіті.

При цьому УВКПЛ задокументовано 242 порушення, які мали місце протягом звітного періоду.

"Це відображає збільшення кількості порушень і утисків прав людини в порівнянні із задокументованим УВКПЛ в попередньому звітним періодом з 16 травня по 15 серпня 2018 року", - зазначили в звіті.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp