Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським батькам розповідали про булінг

8 лютого 2019 р., 18:50

Аби були в курсі

Працівники ювенальної превенції Ужгородського відділу поліції, спільно з психологами та представниками Управління юстиції в Закарпатській області провели розмову з педагогами навчальних закладів та батьками школярів. Тема розмови стосувалася Інтернет-безпеки

У рамках проведення заходів, що стосуються Всеукраїнського дня безпечного Інтернету, правоохоронці проводять пізнавальні лекції та бесіди для школярів, їхніх батьків та педагогів.

Сьогодні, 8 лютого, інспектор ювенальної превенції Ужгородського відділу поліції Світлана Косенко, разом із спеціалістами Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області та із психологом загальноосвітньої школи №6 міста Ужгород провели роз’яснювальну роботу з батьками школярів щодо безпечного користування Інтернет-мережею.

Правоохоронці говорили на тему «Булінг» та «STOP_SEXтинг». Лектори роз'яснили присутнім поняття булінгу та відповідальності за участь у такому явищі, а також пояснили ризики, які можуть спіткати дітей та підлітків в мережі Інтернет.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp