Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обвалення будинку в Стамбулі: кількість жертв досягла 17 осіб

9 лютого 2019 р., 19:14

Реджеп Таїп Ердоган оглянув місце обвалення будівлі у Стамбулі.

Як можлива причина обвалення розглядається незаконна надбудова трьох поверхів будинку.

Кількість загиблих через обвалення восьмиповерхового будинку в Стамбулі збільшилася до 17 осіб. Про це в суботу, 9 лютого, повідомляє Анадолу з посиланням на міністра охорони здоров'я Туреччини Фахреттіна Коджі.

Сьогодні місце інциденту відвідав президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Він заявив, що з подій необхідно витягти урок. Глава держави оглянув місце обвалення, де наразі тривають пошуково-рятувальні роботи.

Напередодні рятувальникам вдалося витягнути з-під завалів будинку 16-річного підлітка. Мерт Айдин провів під завалами 45 годин. Також рятувальникам вдалося встановити контакт із 30-річною жінкою Шеймою Камбур, яка досі перебуває під завалами. Там же можуть залишатися живими двоє її дітей. Всього ж, за даними ЗМІ, з-під руїн чути голоси п'яти людей.

Нагадаємо, вдень 6 лютого в стамбульському районі Картал обвалилася багатоповерхівка. Спочатку повідомлялося про одного загиблого і чотирьох постраждалих. В Інтернеті було опубліковано відео, на якому видно момент обвалення будинку в Стамбулі.Як можлива причина обвалення розглядається незаконна надбудова трьох поверхів будинку.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp