Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переваги хмарних сервісів для бізнесу

19 лютого 2019 р., 13:25

Програмні продукти 1С суттєво спрощують фінансове управління для бізнесменів.

Сьогодні використання 1 С стало необхідністю: це дозволяє структурувати інформацію про ведення діяльності підприємства, обробляти первинну документацію, складати економічні та фінансові звіти.

Розвиток технологій дозволив перенести програмний комплекс 1С із локального фізичного сервера на «хмарний» віртуальний сервер. На відміну від традиційного розміщення, це не потребує значних капіталовкладень, що особливо вигідно для бізнесменів-початківців та малих підприємств. Але й великі організації переходять на таке рішення, оскільки є можливість скооперувати дані всіх філіалів.Замовити хмарні послуги 1с онлайн пропонують численні провайдери, зокрема компанія “Облако”.

Чим вигідний перехід на хмарні сервіси 1С

В першу чергу, це підвищена безпечність. У випадку із фізичним сервером є ризик втратити дані через збій серверного програмного забезпечення, перебої з електропостачанням, некваліфіковані роботи або навіть злочинні хакерські атаки. Крім того, працівники обмежені територіально – вони можуть виконувати свої обов′язки лише на своєму робочому місці. Використання хмарного сервісу 1С дозволяє отримати наступні переваги:

Віддалений контрольований доступ до бази 1С із будь-якої точки світу, де є доступ до інтернет-мережі, із будь-якого пристрою (смартфона, ПК, ноутбука і т.д.);

Фізична відсутність сервера в загальній доступності;

Доступ до бази документів реалізується через захищені канали зв′язку;

Безперебійна робота сервісів;

Розміщення даних на базі надійних дата-центрів (центрів збереження та обробки інформації, де знаходяться фізичні сервери).

Також є можливість створення віддаленого робочого місця для працівників, які часто бувають у відрядженнях або працюють з дому.

Яким чином можна працювати із 1С в хмарних сервісах

Існують два варіанти: «1С онлайн» та оренда 1С в хмарі. В першому випадку не доведеться витрачати кошти на придбання ліцензійної версії – оплата здійснюється щомісячно в сумі, передбачені тарифним планом. Плюси рішення – відсутність необхідності у самостійному налаштуванні, швидкий та простий запуск. На хмарному сховищі можна розмістити такі програмні сервіси, як «1С бухгалтерія», «Управління торгівлею», «Управління торговим підприємством» і т.д.

При оренді сервера з′являється також можливість адміністрування (керування налаштуваннями, встановлювати ПЗ і т.д.). Для цього потрібно володіти хоча б мінімальними навичками IT-спеціаліста. До переваг відноситься повна конфіденційність даних – ніхто, крім встановлених користувачів, не зможе отримати доступу до інформації.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp