Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Глава Укроборонпрому заперечує взяття "відкатів"

5 березня 2019 р., 19:34

Букін не збирається добровільно йти з посади глави Укроборонпрому.

Павло Букін також заперечує інформацію журналістів про закупівлю деталей за завищеними цінами.

Директор держконцерну Укроборонпром Павло Букін заперечує інформацію журналістів про "відкати" з поставок авіаційних висотомірів. Про це він сказав у коментарі ВВС Україна у вівторок, 5 березня.

За даними журналістів, Букін отримав з цієї угоди 10 тисяч доларів "відкату". При цьому, згідно з розслідуванням, висотоміри купили в Росії за 84 тисячі доларів, а Укроборонпрому продали за 580 тисяч доларів.

"Отримання якоїсь винагороди категорично заперечую. Це неправда", - заявив він.Також він стверджує, що деталі не закуповувалися за завищеною ціною. "Підвищену ціну категорично заперечую. У нас є відповідна процедура відбору постачальників. Зафіксована в часі і документах, у листуванні. Ми готові всю цю інформацію надати на запит будь-якого правоохоронного органу", - сказав Букін.

За його словами, не можна чітко робити висновок про те, що ціна була, дійсно, завищена.

При цьому раніше він заперечував поставки російських деталей для підприємств Укроборонпрому.

Крім того, Букін заявив, що не планує йти з посади гендиректора держконцерну на час можливих перевірок. "Якщо потрібно буде, щоб я звільнився чи усунувся від посади - я із жалем, але зроблю це. Спокійно і без політизації", - додав він.

Зазначимо, НАБУ вже відреагувало на нову частину розслідування журналістів і відкрило справу стосовно колишнього деректора Укрспецекспорту, ким раніше був Букін.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp