Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Укроборонпром змінює модель управління підлеглими компаніями

10 червня 2020 р., 22:17

Запропонована модель покликана підвищити ефективність діяльності Концерну та підприємств-учасників.

Держконцерн Укробронпром презентував проект цільової моделі корпоративного управління компанією під час і після трансформації, який був розроблений за допомогою іноземних експертів. Про це йдеться на сайті ДП.

"Цільову модель корпоративного управління Концерном розробив офіс трансформації Укроборонпрому у співпраці з експертами міжнародної компанії EY за підтримки уряду Франції."Запропонована модель передбачає введення універсальних внутрішніх політик і кодексів, необхідних для побудови нової архітектури операційного управління та контролю, а також бізнес-процесів першого рівня, покликаних підвищити ефективність діяльності Концерну та підприємств-учасників", - йдеться в повідомленні.Відзначається, що розроблена модель має універсальний характер."Це дозволить нам адаптувати її під всі організаційні і виробничі особливості підприємств при створенні галузевих бізнес-одиниць", - йдеться в повідомленні.Також в прес-службі зазначають, що ключовим для реформи Укроборонпрому є прийняття закону про корпоратизацію державних підприємств ОПК. Зараз цей законопроект проходить останні стадії узгодження в Кабміні.Нагадаємо, раніше Укроборонпром опублікував інфографіку про реорганізацію підприємств.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp