Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородському коледжі читали верші Тараса Шевченка

13 березня 2019 р., 11:45

У торговельно-економічному коледжі Ужгорода читали поезію Великого Кобзаря.

Вчора в УТЕК КНТЕУ, відбулось свято шанувальників поезії Т. Г. Шевченка. Учасниками конкурсу стали студенти 1 курсів усіх спеціальностей. Приємно відзначити високий рівень підготовки та майстерність виконання. Окрасою свята було читання авторської поезії студента ІІІ курсу Антона Метая. Жюрі було дуже складно визначити переможця, так як кожен учасник вразив присутніх своєю неординарністю. Переможцями конкурсу стали: І місце - Райніш Сергій (спеціальність "Харчові технології").

ІІ місце - Перегиня Дарина (спеціальність "Облік та оподаткування).

ІІІ місце - Симчище Маріанна (спеціальність "Підприємництво торгівля і біржова діяльність"). Родзинкою свята стала пісня "Нащо мені чорні брови", на слова Тараса Шевченка, яку виконали студентки І-го курсу (спеціальність " Облік і оподаткування) Фекете Марія, Жученко Наталія, Тирпак Віталія, Перегиня Богдана. Завершальним акордом конкурсу стали слова подяки за пережиті емоції в.о. директора коледжу Волощука С. М., який відмітив високу громадянську позицію студентів та висловив думку про те, що у нас справді талановита і обдарована молодь. 

Свято пройшло у справжній родинній атмосфері.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp