Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Звідниця "продала" свою 15-річну подругу за 800 гривень

14 березня 2014 р., 12:29

"Надання послуг" домовлено було заздалегідь

Працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Закарпатській області спільно з правоохоронцями кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції затримали 22-річну дівчину, яка за гроші звела подругу з клієнтом для надання інтимних послуг.

Вночі, близько 22.00 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від працівників міліції, що ними задокументовано факт звідництва у одному з готелів Мукачівського району. 

Встановлено, що 22-річна непрацююча дівчина звела для надання послуг сексуального характеру 15-річну неповнолітню зі Свалявщини з «клієнтом». За свої послуги неповнолітня отримала 800 гривень, які мала розділити зі звідницею. Також правоохоронці з’ясували, що про зустріч з чоловіком було домовлено заздалегідь, так само було обговорено суму, на які погодились обидві дівчата.

Із пояснень неповнолітньої стало зрозуміло, що дівчина проживає у неблагополучній сім`ї. Її мати позбавлена відносно неї батьківських прав, батько помер, а опікуном призначено стареньку бабусю. Тож дівчина погодилась на такий «підробіток» через брак грошей.

Наразі слідчими міськвідділу відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають  перевірки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp