Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Китаї стався вибух на хімзаводі: шестеро загиблих

22 березня 2019 р., 08:21

У Китаї внаслідок вибуху на хімічному заводі компанії Tianjiayi Chemical загинули шестеро людей, ще 30 - постраждали.

На сході Китаю в четвер, 21 березня, прогримів вибух на хімічному заводі, жертвами якого стали не менше шести осіб. Про це з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє Інтерфакс. 

Зазначено, що, приблизно, 30 осіб отримали поранення. Відомо, що інцидент стався на заводі компанії Tianjiayi Chemical, який спеціалізується на виробництві пестицидів. Він розташований у місті Яньчен провінції Цзянсу. Як зазначається, вибуховою хвилею вибило вікна розташованих по сусідству будівель, серед яких - школа. Також пошкоджені десятки автомобілів, які були припарковані біля заводу. Причина вибуху поки не встановлена. Тим часом китайське агентство з оцінки сейсмічної активності повідомило, що зафіксувало в районі провінції Цзянсу землетрус магнітудою 3 бали за шкалою Ріхтера. Раніше повідомлялося, що в Туреччині горить триповерховий хімічний завод, який розташований в азіатській частині міста - в районі Арнавуткой. На охоплених вогнем промислових площах час від часу чуються вибухи. Нагадаємо, минулого року в Ірані на нафтосховищі в провінції Маркази прогримів потужний вибух. У результаті, двоє людей отримали поранення і ще двоє зникли безвісті.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp