Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Борисполі п'яний побив патрульного

26 березня 2019 р., 08:07

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння під час оформлення адміністративних матеріалів двічі вдарив патрульного в голову.

У Борисполі п'яний чоловік двічі вдарив патрульного по голові. Про це в понеділок, 25 березня, повідомляється на сторінці патрульної поліції міста в соцмережі Facebook.Інцидент трапився 24 березня близько 22:00.Патрульним надійшов виклик про те, що на вулиці Київський Шлях двоє нетверезих чоловіків пристають до перехожих. По прибуттю на місце правоохоронці побачили двох чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. Під час спілкування один з них вів себе агресивно і нецензурно висловлювався в сторону патрульних.За таку поведінку на нього одягли наручники і доставили до Бориспільського відділення поліції, щоб складати протокол. Під час оформлення адміністративних матеріалів порушник продовжував вести себе агресивно і двічі вдарив патрульного в голову.За скоєне на чоловіка було складено два протоколи за статтями про дрібне хуліганство і за статтею про злісне непідкорення законній вимозі поліцейського.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp