Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто і для чого "мінував" ужгородський вокзал? (ФОТО)

18 серпня 2014 р., 12:00

Вибухівки на вокзалі фахівці так і не знайшли.

 

Протягом минулих вихідних до Ужгородського міськвідділу міліціїнадійшли три повідомлення про замінування залізничного вокзалу йобласного військового комісаріату. Горе-жартівників, які телефономповідомили про замінування, розшукує міліція.

В суботу о 14.30 по спецлінії «102» до міліції міста надійшла інформація відоперативного чергового Лінійного відділу на станції Ужгород про те, що до них зателефонувала невідома особа й повідомила, що через півгодини натериторії залізничного вокзалу Ужгорода буде бомба.

В неділю близько 12.20 оперативний черговий того ж Лінійного відділуотримав ще одну інформацію подібного змісту від невідомого чоловіка.Останній у телефонній розмові повідомив, що через тридцять хвилин натериторії залізничного вокзалу м.Ужгорода відбудеться вибух. Отримавшитаке повідомлення, службовець відразу сповістив оперативного черговогоУжгородського міськвідділу міліції.

На місце події виїхало керівництво, слідчо-оперативна група міськвідділуміліції та працівники ДАІ. Територію залізничного вокзалу було огороджено,виставлено охорону, а доступ стороннім до місця події було припинено.Пасажирів і працівників станції було евакуйовано.

Звичний ритм життя залізничного вокзалу завмер практично на кілька годин. На щастя, ні в першому, ні в другому випадку вибухонебезпечних предметівна території вокзалу не знайшли.

Через кілька годин до Ужгородського міськвідділу міліції надійшла ще однаінформація, тепер уже від оперативного чергового Закарпатськогообласного військового комісаріату. Службовець повідомив про те, що до них зателефонував невідомий чоловік, який назвався Тарасом Іванюком, іпогрожує вибухом.

На місце події відразу було направлено слідчо-оперативну групу,співробітників роти патрульної служби міськвідділу міліції та працівників ДАІ.Також на місце події прибули очільник УМВС області Сергій Шаранич, йогозаступники Сергій Россоха і Олександр Гебеш, керівництво УБОЗ УМВС йУжгородського міськвідділу міліції, експерти НДЕКЦ при УМВС та кінологи зслужбовими собаками.

Експерти разом із кінологами провели обстеження приміщень адмінбудівлі таприлеглої території – вибухових пристрїв та небезпечних речовин невиявлено.

Ужгородські міліціонери проводять заходи з встановлення осіб, які далинеправдиве повідомлення про мінування. Нагадаємо, що згідно ст.259Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення прозагрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів зловмисникузагрожує обмеження волі терміном до 5 років.











Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp