Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чоловіка, що вбив свого брата судитимуть

29 березня 2019 р., 17:10

Чоловіка, що лишив життя свого брата судитимуть.

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 52-річного мешканця села Хижа Виноградівського району, який обвинувачується в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.121 КК України).

Як встановлено в ході слідства, 5 січня цього року, під час розпивання спиртного, в ході суперечки, один із братів вдарив іншого ножем у шию. Як зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, від отриманої травми, потерпілий помер через 3 дні.

Весь цей час, підозрюваний так і не звернувся за допомогою до лікарів, продовжуючи вести звичний спосіб життя. Він утримується під вартою у Закарпатській УВП №9.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснювали слідчі СВ Виноградівського ВП Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області завершено. Прокуратурою передано обвинувальний акт до Виноградівського районного суду для розгляду по суті.

Джерело: PMG.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp