Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президент звільнить голову Херсонської ОДА протягом тижня

6 квітня 2019 р., 23:45

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв подав у відставку.

Андрій Гордєєв буде офіційно звільнений з посади керівника ОДА через 7-8 днів, пообіцяв глава держави.

Президент України Петро Порошенко звільнить голову Херсонської ОДА Андрія Гордєєва протягом тижня. Про це в суботу, 6 квітня, повідомила виконавчий директор Центру протидії корупції (ЦПК) Дар'я Каленюк в Facebook.

Представник ЦПК зазначила, що глава держави озвучив дану інформацію під час зустрічі з представниками громадських організацій.

"Звільнення Гордєєва і Ріщука - це вимога ініціативи Хто замовив Катю Гандзюк? Озвучили кілька учасників зустрічі. Відповідь Порошенка: сьогодні після розмови з президентом Гордєєв підписав заяву на звільнення. Офіційно він буде звільнений з посади керівника ОДА через 7-8 днів", - написала Каленюк.

Раніше повідомлялося, що голова Херсонської облдержадміністрації подав заяву з проханням звільнити його із займаної посади.

Нагадаємо, активісти вимагали від президента звільнити Гордєєва, оскільки вважали його причетним до організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp