Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президент хоче змінити формат АТО

21 лютого 2018 р., 09:38

Президент Петро Порошенко розраховує в найкоротші терміни отримати пропозиції про зміну формату операції на Донбасі і кандидатуру командувача об'єднаних сил.

Президент Петро Порошенко очікує пропозицій про зміну формату антитерористичної операції на Донбасі і кандидатуру командувача об'єднаних сил. Про це він заявив сьогодні, 20 лютого, під час засідання військового кабінету, повідомляє телеканал 112 Україна."Цей закон фіксує наше право на самооборону відповідно до 51 статті Статуту ООН. Упевнений, що провідна роль для відсічі агресії лягає на плечі ЗСУ. Тому Степану Тимофійовичу і Віктору Миколайовичу у мене буде доручення, - я в найкоротші терміни чекаю відповідних пропозицій щодо зміни формату на виконання цього закону. Прошу підготувати мені кандидатуру командувача об'єднаних сил, представити пропозицію щодо положення про об'єднання в оперативний штаб", - відзначив він.Порошенко доручив керівникам силових відомств підготувати відповідні нормативні акти."Термін - до 1 квітня потрібно буде завершити відповідні підготовчі процедури", - підкреслив глава держави.Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав закон Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp