Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Криму стягування курортного збору відклали ще на два роки

8 квітня 2019 р., 17:24

Туристів у Криму поки не будуть обкладати курортним збором.

Дату початку справляння курортного збору в анексованому Криму перенесли з 1 травня 2019 року на 1 травня 2021 року.

В анексованому Криму так звані "депутати" перенесли дату початку справляння курортного збору на травень 2021 року. Про це заявив представник місцевого "парламенту" Олексій Черняк, повідомляє в понеділок, 8 квітня, РІА Новости.

"На позачерговій сесії прийнято рішення перенести курортний збір з 1 травня 2019 року на 1 травня 2021 року", - зазначив Черняк.

За його словами, нова дата була обрана після проведення низки консультацій."Ми порадилася і прийняли консолідоване рішення", - підкреслив він.

Нагадаємо, експеримент із впровадження курортного збору в Росії почався 1 травня 2018 року в курортних містах Ставропілля та Алтаю, 16 липня - в восьми муніципалітетах Краснодарського краю. В анексованому Криму експеримент раніше був відкладений до 1 травня 2019 року.

Відомо, що збір стягується з повнолітніх, які проживають в об'єктах розміщення більш як 24 години, і не перевищує 100 рублів у день. Обчислення починається з дня, наступного після заїзду. Конкретні ставки і пільги встановлює регіональна влада.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp