Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Закарпатті з наркотиками борються

19 квітня 2019 р., 15:15

Важлива тема.

Про це йшлося 18 квітня в ефірі програми «Тема дня: Ужгород» на телеканалі Суспільного «UA: Закарпаття».

В Ужгороді на стінах будівель почали з’являтися написи з посиланням на телеграм-канали, де можна придбати наркотичні речовини.

Про заходи, які проводить організація «Міжнародна антинаркотична асоціація» розповів керівник Закарпатського філіалу Міжнародної антинаркотичної асоціації Сергій Митричко: «Основною метою нашої організації – є реабілітація, соціальна адаптація наркозалежних та алкозалежних людей. Так же у нас є напрямок, а саме інформаційні заняття. Такі заняття ми плануємо наступного тижня проводити у №1 та №5 школах»:

Про те, що відомо поліції про даний ресурс, і про записи на стінах повідомила речниця ГУ НП в Закарпатській області Інеса Манзулич-Іванова: «Поліція перевіряє інформацію щодо нанесення надписів, які викликали суспільний резонанс серед громадськості. Поліцією зафіксовано кілька таких локацій в Ужгороді, Мукачеві. В Ужгороді нанесено на кількох навчальних закладах, на набережній Незалежності».

Про те, чи будуть зафарбовувати будівлі в Ужгороді - зазначив головний спеціаліст відділу благоустрою Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Максим Боровіков: «Станом на сьогодні, включено у план робіт підрядної організації усунути дані пошкодження даного майна, а саме це стосується покриття у межах набережної Незалежності. Найближчими днями буде виведено надписи».

Про кількість наркозалежних на Закарпатті, що стоять на обліку в обласному наркодиспансері - розповів головний лікар Закарпатського обласного наркодиспансеру Василь Кручениця: «В обласному наркодиспансері перебуває 306 людей на обліку, із них 147 громадян з приводу опійної залежності. Із 306 осіб більшість – це люди з Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Берегова та Хуста, в селах їх менше. Всі ці особи здебільшого працездатного віку від 18 до 35 років їх 70%. Серед кількості, яка перебуває на обліку жінок серед них 20%.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp