Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Естонії нового міністра підозрюють у домашньому насильстві

30 квітня 2019 р., 21:40

Прем'єр Юрі Ратас зустрівся з Куузіком і заявив, що, якщо підозри підтвердяться, міністр буде звільнений.

Естонського міністра технологій і зовнішньої торгівлі Марті Куузіка підозрюють у насильстві. Як повідомляє ERR, Куузік тільки в понеділок приступив до своїх обов'язків у складі нового уряду Естонії.

Міністр юстиції повідомив, що відкрито розслідування у зв'язку з інформацією про випадки домашнього насильства з боку Куузіка. Естонські ЗМІ повідомляють, що Куузік бив свою колишню дружину.

Прем'єр Юрі Ратас сьогодні зустрівся з Куузіком і заявив, що якщо підозри підтвердяться, міністр буде звільнений.

"Усілякі підозри щодо насильства в близьких відносинах - дуже серйозні, тут - нульова толерантність. Тому я попросив перевірити ці твердження відповідні органи правопорядку. Як мені відомо, поліція не отримувала жодних скарг відносно Куузіка, ніяких справ не заведено", - сказав Ратас.

Куузік заявив, що не бив колишню дружину, не кидав у неї стілець і не ламав їй руку, як повідомили деякі ЗМІ.

За його словами, інформація про домашнє насильство почала з'являтися після того, як з'ясувалося, що він стане міністром.

Куузік визнав: якби ці підозри підтвердилися, то він би залишив посаду міністра, але зараз він цього робити не збирається, оскільки не вважає себе винним.

Раніше в Миколаївській області 57-річного жителя міста Вознесенськ заарештували на два місяці за систематичне домашнє насильство над своєю матір'ю. Це - перший вирок в Україні за цією кримінальною статтею.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp