Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський міськвиконком хвилюється за бюджет міста, більше ніж за школярів

14 березня 2014 р., 17:11

У п’ятницю, 14 березня, під час засідання міськвиконкому було розглянуто ряд питань. Зокрема, питання що стосується роботи одного із закладів міста.

 Так, начальник управління економіки та підприємництва Михайло Станкович порушив питання роботи кафе «Ельф», що розміщене на наб. Незалежності. Оскільки кафе знаходиться біля навчального закладу, а саме ЗОШ №1, то навчальний процес постійно перериває музика, яка грає під час навчання. Окрім того у вчителів та батьків учнів виникає підозра, що учні купують тютюнові та алкогольні вироби у цьому кафе. 

Члени міськвиконкому зазначили: було б доцільним просто встановити камери та прослідкувати за роботою кафе. Якщо буде доведено, що все ж таки освітній процес порушується, то обмежити роботу кафе. 

Також для вирішення подібних проблем будуть проводитися спецперевірки та рейди в кафе. Окрім того перевірятимуть  чи входить в 150 метрову зону кафе чи ні (у закладах, які знаходять поблизу освітніх закладів у межах 150 метрів не мають права продавати алкоголь). 

Члени виконкому висунули пропозицію можливо переформатувати кафе в дитяче. Але, як підкреслила голова ДПІ Ужгорода Марія Бадида, кафе не варто переформатовувати, бо це зменшить доходи до міського бюджету. 

У результаті це питання вирішили обговорити залучивши безпосередньо власника закладу та батьківський комітет школи №1.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp