Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Раді пропонують провести інавгурацію на стадіоні

11 травня 2019 р., 14:37

Депутат від БПП пропонує облаштувати інавгурацію на НСК Олімпійський і забезпечити відвідуваність заходу всіма охочими.

У парламенті зареєстровано вже п'ять постанов за дату проведення інавгурації обраного президента Володимира Зеленського. При цьому один з документів пропонує провести церемонію на стадіоні НСК Олімпійський. 

Відповідні документи опубліковані на офіційному сайті Верховної ради.Зрештою, позафракційні депутати Віктор Балога і Сергій Міщенко зареєстрували постанови за №10270-1 і 10270, у яких пропонують провести інавгурацію 19 травня.Депутат від БПП Сергій Каплін також виступає за 19 травня, але в його постанові №10270-3 пропонується провести інавгурацію двома етапами: перший - 19 травня у Верховній раді, а другий - 3 червня на Олімпійському.Каплін пояснює свою ідею необхідністю гарантовано організувати присутність на церемонії всіх охочих."З метою залучення максимальної кількості іноземних гостей і забезпечення можливості безпосередньої присутності бажаючих громадян України", - йдеться в пояснювальній записці.Позафракційний депутат Віталій Купрій, який раніше оголосив про створення позафракційного об'єднання, яке було б "за Зеленського", у постанові №10270-2 пропонує провести інавгурацію 20 травня. Проводити церемонію в День пам'яті жертв політичних репресій є недоречним.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp