Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У МЗС РФ оцінили заяви Зеленського по Донбасу

20 травня 2019 р., 20:51

Лаврову сподобалася позиція Зеленського щодо мови

Лавров пропонує Зеленському розпочати з діалогу за обмін полоненими на Донбасі, а також привітав позицію президента щодо мови.

Глава МЗС Росії Сергій Лавров привітав заяви президента України Володимира Зеленського, який висловився проти роз'єднання за мовною ознакою і за першочерговість вирішення проблеми Донбасу. Про це він сказав у понеділок, 20 травня, пише ТАСС.

"Сьогодні у своїй інавгураційній промові президент Зеленський висловився проти спроб вносити розкол в українське суспільство за мовною ознакою. Немає сумнівів, що це повинно в повній мірі поширюватися і на релігійну сферу, у тому числі в більш широкому контексті всебічного виконання мінських домовленостей", - підсумував він.

Москва вважає правильним розпочати діалог з Києвом щодо обміну затриманими за принципом "всіх на всіх", зазначив Лавров.

"Було б правильно, по-християнськи почати з положень цих документів [мінських угод] про обмін затриманими за принципом "всіх на всіх", - підкреслив міністр.

Як повідомлялося, під час виступу у Верховній Раді Зеленський назвав першочерговим питання врегулювання ситуації на Донбасі і звільнення українських полонених.

Його ініціативу вже привітали в Кремлі і в самопроголошених "ДНР" і "ЛНР".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp