Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад і конкурсів отримали обласні премії

22 травня 2019 р., 13:50

Учасників олімпіад привітав голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак

Урочисте свято «Обдаровані учні – 2019» зібрало в обласній раді переможців та лауреатів обласної премії, - а цього року відзначили 74 учні, їх батьків та вчителів.

Талановиту молодь привітав голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак.

- Під час творчих виступів, які передували церемонії нагородження зловив себе на думці, що сьогодні дитячі голоси звучать в залі, де зазвичай працюють дорослі представники обласної влади. Але сьогодні особливо приємно бачити тут талановитих учнів, переможців олімпіад і конкурсів, які вже зараз, у шкільному віці, доводять вміння добиватися поставлених вершин, - зауважив Григорій Самардак. - Вас Бог наділив талантом, батьки виховали в вас старанність та прагнення до перемоги, багато сил і своїх знань вложили вчителі, і ви в ці перемоги вложили копітку роботу. Важливо, щоб plj,enrb в учнівських конкурсах та обласних змаганнях дали вам розуміння, що 100 % вашого життєвого успіху - у ваших руках і ви самі здатні добиватися поставлених цілей, змінювати своє життя й життя нашої країни.

Григорій Самардак побажав школярам реалізації талантів саме у Запорізькій області.

- Ми пишаємося вашими здобутками, не зупиняйтеся на досягнутому, - підкреслив очільник обласного парламенту.

Конкурсні змагання – це те, що дозволяє відчути впевненість у своїх силах, вміннях,знаннях та проявити себе, - висловила переконання лауреатка обласної премії, випускниця багатопрофільного ліцею «Перспектива» м.Запоріжжя Аліна Міснік, яка від імені всіх переможців подякувала організаторів заходу, вчителів та батьків.

Прикрасою урочистої церемонії стали виступи юних талантів Запорізької області Біладзе Маріам, вокального тріо «Квінта», Тимофія Базаренка та Тетяни Осьмухіної.

{g}

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp