Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Луценко заявив про "серйозний прогрес" у справі Шеремета

24 травня 2019 р., 17:34

Юрій Луценко минулого тижня провів заслуховування справи Павла Шеремета

Генпрокурор дуже задоволений результатом, отриманим Нацполіцією і прокурорами, але про подробиці промовчав.

У правоохоронних органів є серйозний прогрес у розслідуванні справи вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це сказав генпрокурор Юрій Луценко в інтерв'ю ЛИГА.net в п'ятницю, 24 травня.

У глави наглядового відомства запитали, що він може сказати через рік після того, як заявив, що правоохоронці не можуть знайти замовників вбивства Шеремета.

"Минулого тижня я провів заслуховування цієї справи. У нас є серйозний прогрес. Ми бачимо певних осіб. Коли відбудуться певні процесуальні дії, я скажу про це", - відповів Луценко.

Він підкреслив, що "дуже задоволений результатом, отриманим Нацполіцією і прокурорами".

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху його автомобіля в центрі Києва. У Генпрокуратурі загибель журналіста назвали вбивством.

Незважаючи на наявність відеозаписів з виконавцями вбивства журналіста, правоохоронці кажуть, що у них недостатньо доказів для розкриття справи.

А в поліції заявили, що слідство встановило людину, яка може бути причетна до вбивства Шеремета, але його ще потрібно ідентифікувати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp