Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За три роки збудували 6800 доріг - Кабмін

28 травня 2019 р., 16:57

В Україні обіцяють концесійні дороги, але ніяк не почнуть їх будувати

Цьогоріч на дорожні роботи передбачено рекордні 55 мільярдів гривень. Інвесторів планують залучати концесіями.

За три роки в Україні збудовано понад 6800 км доріг державного та місцевого значення. Про це на VIII Міжнародній конференції Ukrcemfor 2019 заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляєпрес-служба Мінекономіки у вівторок, 28 травня.

Також він нагадав, що цього року на дорожні роботи заклали рекордні 55 мільярдів гривень.Кубів зазначив, що для успішного розвитку будівництва та дорожньої промисловості уряд створює прозору і справедливу конкуренцію на ринку, щоб стимулювати інновації та забезпечити модернізацію виробничих потужностей.

"Проведений енергоаудит 65 промислових підприємств, за результатами якого для 20 з них будуть розроблені техніко-економічні обґрунтування для впровадження відповідних інновацій і енергомодернізації. За підтримки міжнародних колег ми почали створення Гарантійного фонду для надання короткострокових револьверних кредитів українським підприємствам на заходи з енергоефективності, енергоменеджменту та оптимізації систем споживання енергії", - зазначив Кубів.

Він також нагадав, що для залучення інвесторів в Україні прийняли законодавство про концесії.

Раніше в Укравтодорі заявили, що цього року будівництво нових доріг в Україні не перевищить 5% із загальної кількості дорожніх робіт. При цьому в найближчі п'ять років не варто очікувати будівництва нових доріг за державні кошти - тільки за кредитні гроші.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp