Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні з Польщею у вантажівці серед паливних брикетів прикордонники виявили цигарки (ВІДЕО)

1 червня 2019 р., 13:00

Тютюнова контрабанда

Чимало цигарок, замаскованих під паливні брикети, виявили у причепі одного з вантажних автомобілів в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону.

Вчора, під час огляду вантажних автомобілів, які прямували до Польщі, увагу прикордонників відділу «Краківець» привернула вантажівка з паливними брикетами. Всього в причепі вантажного автомобіля «Вольво» з України до Чеської Республіки водії перевозили 22 піддони з паливними брикетами. На підставі аналізу ризиків та, враховуючи попередні випадки маскування контрабандних цигарок під схожий вид вантажу, прикордонники вирішили детальніше оглянути транспортний засіб. Для спеціальної перевірки охоронці кордону залучили також натренованого на пошук тютюнових виробів службового собаку породи лабрадор. Чотирилапий помічник чітко вказував, що з вантажівкою не все в порядку. Вилучивши з упакування один із брикетів, прикордонники спільно з митниками знайшли усередині сховані цигарки. Правоохоронці ініціювали повне розвантаження автомобіля та перевірку усього вантажу.

Наразі огляд та підрахунок цигарок триває.

{g}



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp