Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міндоходівці підтримали країну (ФОТО)

22 серпня 2014 р., 19:03

Патріотичним флешмобом.

 

Із нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.Такий захід був створений з метою підтримати український народ у нелегкий час, пригадати свою історію та культуру, незламний дух, хоробрість та відчайдушне прагнення до свободи славного народу нашої країни.Естафету святкування започаткували в Ужгородській об’єднаній державній податковій інспекції, у якій проходить патріотичний тиждень. Відвідувачів працівники інспекції зустрічали у національному вбранні та дарували їм стрічки у вигляді державного прапора.

Долучились до святкування й працівники інших державних податкових інспекцій та центрів обслуговування платників ГУ Міндоходів у Закарпатській області. У святкові дні вони також урочисто вітають відвідувачів у національному вбранні – вишиванках. 

Таким чином вони висловлюють повагу до своєї держави та нагадують громадянам, що українці – єдина і непохитна нація!Патріотичний флешмоб покликаний об’єднати всіх українців, побажати їм безхмарного неба у вільній та незалежній Україні, тепла у душі, позитивних думок та надії на світле майбутнє.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp