Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У справі магазину "Корзо" суд поставить крапку

25 червня 2019 р., 14:05

Уже сьогодні.

Вже 6-й рік тривають судові баталії по відновленню товариством "Магазин Взуття" права власності на магазин "Корзо", "віжатий" рейдерським шляхом за участі екс-депутата Павла Маєрчика.Як повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор, сьогодні, 25 червня о 14:00, Закарпатський апеляційний суд у складі колегії суддів О. Кожух, Б. Куштан, С. Джуга має прийняти рішення по суті в резонансній справі №308/12227/13 щодо права власності на скандальний магазин "Корзо" в центрі Ужгорода, який був "віджатий" в законних власниць рейдерським шляхом за участі екс-депутата Ужгородської міськради Павла Маєрчика.

Розгляд справи постійно затягується, неодноразово переносилось, зокрема через зміни складу колегії суддів.

Так, за дивних обставин з її складу вибула скандально відома голова суду Ганна Фазикош, якій заявлявся відвід потерпілими і яка за висновком Громадської ради доброчесності не відповідає критеріям доброчесності та професійної етики, зокрема через зацікавлену участь в цій справі.

Чоловік голови суду Ігор Чемодуров є керівником та співзасновником ТОВ «Судовий процес Бізнес Ужгород» разом із Віталієм Доценком, який фігурує представником співвідповідача у цій справі». Пов'язаність І.Чемодурова з організатором рейдерського привласнення приміщення магазину, яке є предметом спору у цій справі, доводить факт реєстрації його товариства в готелі "Закарпаття", акціонером якого є Павло Маєрчик.

Нагадуємо громадськості, що автором даної рейдерської атаки є сумновідомий екс-депутат Ужгородської міської ради, підприємець Павло Маєрчик, котрий, діючи через підставних осіб, здійснив рейдерське захоплення магазину на вулиці Корзо в Ужгороді шляхом фальсифікації документів (підписи були надруковані на звичайному струйному принтері).

Незаконність дій «рейдерів» підтвердив ще в травні 2015 року і Верховний Суд, визнавши законним власником ТОВ Магазин «Взуття» (Корзо). Однак наразі "рейдери" намагаються переглянути в апеляційному суді дане рішення найвищої судової інстанції на підставі формальних так званих "нововиявлених обставин".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp