Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Масштабна лісова пожежа бушує на півночі Німеччини

3 липня 2019 р., 08:59

Тисячі людей працюють над тим, щоб загасити найбільшу пожежу в історії регіону. За ніч вогонь поширився до 600 гектарів.

Пожежу на півночі Німеччини гасять дві тисячі пожежників, солдатів і працівників цивільного захисту. Про це повідомляє Spiegel Online у ​​вівторок, 2 липня.Чиновники стверджують, що пожежа біля Любтена в північній землі Мекленбур-Передня Померанія протягом понеділка і ночі поширилася з 430 до 600 гектарів і є найбільшою в історії регіону.Рятувальники евакуювали вже четвертий населений пункт у регіоні. Усього було відселено понад 700 осіб.У боротьбі з вогнем до пожежників приєдналися військові Бундесверу. В охопленій вогнем зоні багато снарядів, так як поблизу проходили військові навчання. Через це пожежники не можуть наблизитися до вогню впритул. Там постійно лунають вибухи.Протягом дня військові танки підготують проходи, щоб пожежники могли підійти ближче.Лісова пожежа спалахнула після декількох тижнів сухої погоди.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp