Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Німеччині заборонили сайт ліворадикалів

26 серпня 2017 р., 20:34

Поліція також провела обшуки в пов'язаних із сайтом приміщеннях.

Під час обшуків помешкань, пов'язаних із ліворадикальною інтернет-платформою linksunten.indymedia.org у федеральній землі Баден-Вюртемберг, виявлено велику кількість холодної зброї. Як повідомив міністр внутрішніх справ ФРН Томас де Мезьєр, було виявлено ножі, палиці, відрізки труб і рогатки.

За розпорядженням де Мезьєра діяльність цього сайту була заборонена. "Продовження роботи цієї сторінки відтепер є злочином", - заявив глава МВС, додавши, що ця заборона передбачає руйнування структури організації та конфіскацію її майна.Платформа linksunten.indymedia.org була найважливішим майданчиком для спілкування німецьких ліворадикалів. Майже щодня на ній з'являлися написані в іронічній манері зізнання у вчиненні злочинів, зокрема нападів на поліцейських і підпалах на залізницях, зазначив глава МВС.Напередодні саміту "великої двадцятки" в Гамбурзі платформа була майданчиком для мобілізації ліворадикалів і підготовки атак.Нагадаємо, під час погромів, влаштованих агресивними екстремістами під час саміту G20 в Гамбурзі, були поранені близько 500 поліцейських. Точну кількість постраждалих демонстрантів встановити не вдалося. У червні і серпні підпали обладнання, вчинені екстремістами, призвели до масових збоїв у роботі залізничного транспорту країни.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp